Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Rinduuu Giler Sama kamOo ..
Weyhh .. aku rinduu gilerr same kaww !!
Bile lah kite ley kua same2 kan ?
aku rindu sangat dengan citew2 kaw kt hostel ..
aku suke sangat dengar citer2 kaw kt hostel ..
aku ingat lagi macam mane kite satu dorm gurau senda, gelak ketawa ..
bestt sangat2 .. 
aku harap tahun depan pun same gak ea ??
dapat gelak dengan kaw ..
dapat tidur dengan kaww ..
dapat drop budak dorm same2 ..
dan sume lah kenangan yang kita buat bersama ..
bukan kaw sorang jew yang aku rindu ..
aku rindu gak dengan budak lainn ..
aku rindu sangat mase2 kite bersama ..
hurmm aku ta sangka lah tahun depan kite dah nak spm ..
aku harap kite sume batch Kami The Sahabat success dalam exam ..

#k lah itu jew aku nak tulis dalam entri aku kali nie ..
kbai ! aku rinduu dengan sume kawan2 aku kat SMKDUHA <3