Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Khas untuk Capital T
Sebab-2 aku clash dgn kau :

  • sbb aku tgok kau cam xnak lyn aku lagi dah
  • ade org bgtawu aq yg kau kua dgn org laen smbil pgang-2 tgn 
  • aku rse kau cam terseksa plak cple nan aku
  • aku rase aku bersalah sebab aku da tipu kau
  • aku rase kau cam da tak perlu kan aku dlm idup kau
  • aku nak kau success dulu dlm idup kau b4 kau rancang mcm-2 dlm idup kite berdua
  • aku rase cam aku tak serasi dgn kau lagi
  • kau mcm da jauh aty dgn sikap aku
  • aku tgok kau asyik bad mood je dgn aku
  • aku jelez bile kau slalu bndingkan aku dgn awek kau yg dulu
  • aku tgok kau cam tak kesah psl aku lagi  
    • aku tgok kau tak cyez mcm kau slalu ckp kat aku 
    itu jew kudd .. klu ade penambahan aku bgtawu kau eh Capital T :)) ope kau eppy dgn awek bru kau (safira).. weee~