Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Luahan Perasaan Terharu ~
Lepas Capital T bce post aku yg aku post khas utk dy .. dy wply cmnie kt aku ..
wey, aq nk minx maap at ko law slmew ttew kap aq sllw wt ko skit aty keyh..aq ukn x appy gn ko, aq eppy sngt2..tp aq x taw aa ttbew jew aq acew len mcew ko da lmew x mcg gn aq, ko x cm dlw...dlw ttew apt sngt...law bley aq nk ulng alix gn ko n aq nk p'btol an k'slhn aq uw...law ko nk taw, aq gn safira kap coz aq nk lpew an ko, coz aq igt n ko da ad owng len cmpy da x nk mcg gn aq ag...aq minx maap sesngt gn ko..hope ko ley maap an aq...
Capital T kau jgn lah ckp camnie kt aku .. aku rse nak nangis pun ade .. tpy aku terharu lah jgak coz kau sudi bce post aku yg tak seberapa tuh .. aku nak minx maaf jgak kat ko klu slme niey aku bnyk wt kau skit aty .. sorry erk .. dan aku maafkan kau jgak sebab aku bukan seorang pendendam .. aku tak harap kan pape pun dr kau .. aku hrp kau enjoy dan bahagia dgn hidup kau .. terimakasih bce entri aku .. sekian ~