Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Aku Maafkan Kau Kawan

Thankz kawan sebab kau dah terima aku balik dalam hidup kau .. hurmm da lame sangat aku tunggu kau mintak maaf kat aku .. akhirnye terbukak jugak aty kau tok mintak maaf .. dulu time aku mintak maaf kau ego sangat .. tapi skrg aku bersyukur sangat sebab aku dgn kau dah berkawan semula .. kalau ko nak tawu selama kite tak bertego sapa nie .. aku rase benci sgt kt ko .. yela kan bile aku nak mintak maaf kt ko .. kau wt bodoh jewp .. sakit aty aku time tuh .. tapi skrg aku happy sangat dapat sebab hubungan kite dah elok semula .. thanks kawan .. aku harap kite akan jadi kawan sampai bile2 .. tak gaduh2 psl bende yg bukan2 atau yg tak masuk akal sampai kite ley gado hmpir 2 tahun .. tapi en aku terasa gilerr time ustazah perli psl kite gado .. tapi aku pelik arh knp hnye name kau n capital F jew yg kene .. sedangkan aku, kau dan dia yg gado .. hurmm pelik2 .. tapi skrg aku nak kau enjoy lagu niey .. khas untuk kau kawan ..