Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Go To The HELL lahh HATER !!
knp kau tibe2 kol aku then suruh aku cover kau ha? knp skrg kau tibe2 jd baek dgn aku ?? sdg kann sblum niey kau nak tengok muke aku pun kau rase menyampah kann? kau pk aku boleyy time kau balek kerr tok jdy kwn aku ?? soryy to say lahh .. slagi kau takk minx maaf kt aku .. slagi tuh lahh aku takkan time kau sbgai kwn aku .. even sblum niey kite penah jdy kawan .. kau jgn pk yg aku niey senang2 nak tolong kau .. *talk to my hand lahh weyh .. selagi kau takk minx maaf .. selagi tuh aku takkan tolong kau .. even merayu mcm mne skaly punn dkat aku .. except kau minx maaf kt aku .. bru aku tolong kau n cover kau dari mak kau .. klu takk .. ko tengok lahh ape yg aku akn buat kt kau .. kau jgn pk aku taktau ape yg da jdy kt kau .. sume rhsia kau aku da tau .. even aku benci utk dgr citerr psl kau .. tpy aku betul2 pelik .. mcm mane kau tau aku ade kt umah ha? hurmm lantak lahh erk? bkn mslh aku punn ko tau aku ade kat umah or takk .. k lahh weyh .. aku malas nak citerr psl kau bnyk2 kt cni .. wat sket aty aku jerr .. 


#soryy lahh kpd sape2 yg terasa dgn post aku niey ..