Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



LIKE LIKE LIKE
Haha! thnx to dis person who always poke me at fb and like my status .. ngee~ thnx syunk! ko mmg terbaekk .. gud luck for your spm :)) luv you soo much dear .. muahh :)) hee~ 
Niey lagi sorang yg like sume status aku kat fb .. hee~ thnx syunk ! kau yg slalu tman aku bila aku sunyi kt dlm dorm .. thnx bdk .. wee~
Niey plak memb yg pling aku syunk .. tiap2 ary kau teman aku mkn ptg .. aku happy sgt dgn kau sbb mulut kau mesti ade jerr citerr2 yg HOT .. hehe .. aku suke sgt cara kau ckp kt memb batch kite.. tgn kau mesti gerak mcm yg kau citerr .. weee~ btw aku syunk sgt kt ko and batch kite (KTS) .. hope kite will be friend until die ..
#act sume bnde niey takde function punn .. saje nk post .. :))