Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Sampai hati kau :/
Kenape erk kau buat aku mcm niey ? ape sala aku ? aku taktau pape punn ape yg dy tawu .. aku rse aku takk bgtawu pape punn kt dy .. dy jerr yg sibuk tnye kau .. hurmm aku takk phm lhaa dgn kau niey .. knp erk susah sgt kau nk bgtawu kt dy ? takkan kau takut dy tinggalkan kau ? hurmm takk msuk akal langsung .. ape yg aku nmpk selama kau bersama dy .. kau mcm takk hargai dy .. kau buat taktau jerr dgn dy .. kau penting kann orang lain .. kau mcm letakkan dy ranking pling last dlm hidup kau .. tpy aku nmpk sebaliknye kt diri dy tuh .. aku nmpk dy sayangg sgt kat kau .. bilerr orang lain tnye psl kau .. citerr psl kau .. dy mesti nakk tawu .. hurmm mmg nmpk sgt yang kau tuh penting dlm hidup dy .. 

Weyh, sudah lhaa tuh .. kau terus terang jela kt dy ape yg dy nak tawu .. takk pyh lhaa nk sorok-2 .. aku tawu lhaa dy tuh budakk mentah .. takk matured lagii dlm hal niey .. tpy klu dy mmg nk tawu dan betul-2 nk tawu .. kau ckp jewla dkat dy .. kau takk pyh lhaa nk seksa dy .. buang mase jerr kau buat camtu .. lgpunn lme-2 akan terbongkar gak citerr psl kau kt dy .. hurmm drpd dy dgr citerr dr orang lainn .. better kau sendiri yg citerr kt dy .. takde lhaa dy pk bukan-2 psl kau nty .. hurmm aku harap kau faham mksud aku .. 

Act aku taknak dy ckp aku niey perosak antara korangg berdua .. aku nak korang berdua jadi psgn yg bahagia .. aku nakk korang kekal smpai mati .. aminnn! hurmm lepas niey korang klu ade mslh .. aku hrp sgt kau takk libat kann aku .. lgpun aku rase sedih lhaa biler pk kann psl kau .. kau buat aku teringat balek psl ape yg dah jadi kt aku .. hurmm skrg mybe aku rase better .. sebab biler aku tgok dy update status dy mcm niey :
eppy . . . sgt ary nie . . . tol x cik _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ . . .
Aku harap kau dgn dy kekal dan happy slalu :)) jgn sia-siakann orang yg sayangg kt kau .. hargai lhaa dy sebaik mungkin .. sekian ~