Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Sahabat :)

Post niey khas utk kawan aku yg bernama Iqbal .. hikhik! budakk niey slalu ade time aku susah , senang , sedih dan biler2 jer aku perlu .. aku suke sgt story2 dgn dy .. ape2 yg jadi kt aku msti aku story kt dy .. bagi aku dy niey seorang yg open .. snang biler berkwn dgn dy .. dy phm aku .. biler aku nangis punn dy tawu .. mcm tadi kt skolah .. aku nangis sbb aku tension dan time tuh aku bru jer luah kann perasaan dekat ayah dy, En. Mustapa :) 


hurmm aku minat gilaa dgn adik dy yg perempuan tuh .. nme adik dy Nurrain Atiqah .. Ain niey comell sgt bg aku .. aku suke tgok muke adik dy :D comell sgt2 mcm abg dy .. hikhik ! skrg niey budakk comell niey da jdy adik angkat aku .. tpy b4 Ain jdy adik angkt aku .. aku bgtaw iqbal yg aku nk usha adik dy .. then dy punn okayy jer bilerr aku ckp yg aku nk usha adik dy :) dan disebabkan prgai kau yg sporting niey .. aku ta tkowt klu nak ckp lebih2 dgn adik kau dan skrg AinNina jadi gabungan name aku dan Ain :)


Aku sayangg sangat dekat kau kawan .. hope kite jdy kawan smpai biler2 .. takde sape boleh pisahkan kite .. kecuali mati .. hurmm psl adik kau ? kau jgn risau .. aku tawu cane nk jage adik kau kawan .. adik kau akn selamat biler dgn aku (Y) lagipun aku mmg da anggap adik kau mcm adik aku sendiri :) 


So, enjoy this song .. kbaiii