Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Rinduu Nurrain Atiqah :)
19042012 ialah tarikh keramat antara aku dan Ain :) haha! just joke :) act tarikh niey tarikh aku dgn adik angkat aku, Ain declare .. I love her so muchh <3 .. b4 jadi adik angkat aku punn aku da anggap dy mcm adik aku .. huhu ! hurmm at first aku rse malu arh jgak nak minx dy jd adik aku .. tpy lepas aku ckp dgn abg dy, Iqbal yang aku nk usha adik dy .. aku punn try lhaa minx dy .. hurmm ta sangke plak yg dy trime aku :) btw tenkiu adikk ! 


Hurmm skrg aku rse rinduu lhaa dkat adik aku yg sorang niey .. lgpun dalam bnyk2 adik aku .. dy jer yg pndai layan aku .. yg laen sume mcm hampeh .. huh ! act kat duha aku da ada sorang adik angkat b4 Ain .. nme budakk tuh Izati .. dy niey aku taktau lhaa nk ckp cane .. at first dy okayy lhaa dgn aku .. tpy lame2 aku rse bowink plak dgn dy .. mne ta nyew .. dy slalu busy dgn member dy jer .. biler aku nk jmpew dy punn .. time tuh mzty dy dgn member dy gelak2 .. huh! sket aty btol tgok dy .. hurmm da lhaa kite tutup citer pasal Izati niey ..


Nurrain Atiqah bt Mustapa .. akak rinduu lhaa dgn adikk ! da 4 ary kiter ta jmpe dan cakap kann ? hurmm esok kiter da skola .. tpy kann akak terfikir something lhaa.. hurmm esok intan pegi umrah .. nty sape yg boley jadi reporter utk akak ? nty takde sape yg boley bgtawu akq psl ain lagii .. hurmm sedeyh nyew :'( klu nak hrp kann abg ? mmg tak lhaa kann ? nty konfem abg korek mcm2 citer dari akak .. huwaaaa :'( ainnnn ! akak harap intan balik cepat dari umrah tuh .. nty senang lhaa akak nak kirim pape utk ainn :) 


okayy lhaa .. akak harap sok kite boley jumpe kejap :) dan satu jer harapan akak dekat ainn .. akak harap hubungan kiter akan kekal sampai biler2 .. takde sape yg boley jauhkann kite.. I love you adikk <3