Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Sakit hati dengan kau
Kfinee . skrg aku nak cer ckit psl sorang budakk niey . hurmm nak ckp dy bgus sgt . takde lhaa kann ? bese2 jer budakk tuh . tpy yg pling pnting budakk niey mmg tgh crik psl dgn aku . huh ! aku taktau lhaa ape yg dy ta puas aty dgn aku . nk ckp aku ganggu idop dy . takde lhaa plak . tpy ntah lhaa . okayy cer dy mule dr status dy . dy tulis canie kt status dy .
Bosan....xtaw nk wat pew..
Hurmm aku punn takde keje time tuh . then aku saje jewla komen kt situ mcm nie. 
da habis kiteorg komen . tbe2 aku tergerak aty plak nak chat nan dy . at first aku takde lhaa nak tnye dy bnyk2 . tpy tah cane mkin bnyk kteorg chat . mkin bnyk plak bnde yg menyakitkan aty . huh ! saba jewla . hurmm mule2 chat dgn dy . okayy lhaa kann ? tpy dy slalu ckp 'untung lhaa' kt aku . aku punn taktau ape yg untung sgt tuh . huh ! tah pape tah . Tapi yg pling menyakitkan biler dy da start kuang aja dgn aku . hurmm aku benci btul biler dy start kuang aja . dy pk dy ckup besar agk nyew smpai nk kuang aja dgn aku . mule2 punn aku tak caye . tpy bile dy da buat 2 kali kt aku . memang menyirap lhaa kann rse ea . at first dy sent canie kt aku .
Mase dy ckp canie . aku takde lhaa kesah sgt . tpy aku trase gak lhaa yg dy mule kuang aja dgn aku . tpy biler dy da tulis canie kt status dy
Hurmm yg niey memang melampau . walau cane punn aku sakit aty dgn kau . aku ta penah panggil kau 'pompwn' . aku hormat kau lagi . tpy kau ? ade kau hormat aku ? care kau tulis niey mcm kau tuh bagus sgt . pdhal kau takde lhaa bagus mne kann ? lgpun biler mse plak aku fitnah balak kau ? hurmm sebenar nyew kau jeles dgn aku kann ? huh ! admit jewla . ta pyh lhaa kau susah pyh buat status canie utk aku . aku ta hamak punn lhaa sayangg . hurmm lagi 1 aku tawu lhaa korang tgh gaduh . tpy jgn lhaa nk tuduh aku mcm2 . lgpun sume niey kau yg mule kann . kau yg tnye aku mcm niey .
kau yg buat game niey utk aku . aku punn ikowt jewla rentak kau mule2 . then ad satu ary niey aku saje putar belitkan ape yg kau ckp . aku saje buat kt kau cani . 
tpy biler aku da maen game yg kau buat niey . kau nak sala kann aku plak . huh ! dalam bnyk2 perempuan yg aku jumpe . aku rase kau lhaa yg pling terok . hurmm tpy takpe . nty kite tgok sape yg menang dlm game kau niey . kau cndiri kate kann jgn hrp aku dpt dy blek . hurmm kite tgok nty sama ada aku akan dapat dy balek . ataupun kau dpt stay dgn dy lebih lame . kau tunggu jewla ea sayangg . last word dr aku . klu kau terbace post niey . aku nk ucap tenkiu cbb sudi bace ape yg aku tulis . and klu kau brani kau komen lhaa post niey . hurmm da lhaa aku malas nk update bnyk2 psl dy niey . buat penat orang jew nk bace post aku . kbaii !