Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Najwa Izzati
Sekarang aku nak citer pasal budak comell niey .. hikhik ! *ta ley puji lebih nty dy kembang plak .. okayy name dy NAJWA IZZATI .. orang panggil dy WAWA .. dy niey baru FORM2 and dy penah 1DORM dgn aku mase aku duduk hostel .. aku mule rapat dengan budak niey sejak kiteorang 1 dorm .. huhu ! seronok dapat kenal kau, wawa :D


first of all aku nak cakap yang aku RINDUU  sangat-sangat kat budak niey .. dulu masa kat hostel dy slalu teman aku TIDOWR .. dy slalu jadi penDENGAR citer2 happy n sedih aku .. tiap2 malam mesti kiteorang share story .. ta kesah lhaa kalau story tuh kiteorang penah share ker ta .. tengs sayangg .. Budak niey jugak jadi mangse PELUK aku klu aku rase tkowt nk tdowr .. hikhik! soryy sayangg kalau kau rase rimas biler akak buat mcm tuh :/


Tapi tuh semua dulu .. sekarang niey da tkde sape nak teman aku tidowr lagi da .. takde sape nak dgr citer aku time aku happy, mara and sedih .. takde orang lagi da aku nak SHARE story skrg niey ..


Btw wawa .. akak harap wawa hepy stay kt hostel tuh .. *walaupun akak tkde utk teman wawa tidowr .. wawa jgn tension2 or sedih2 taw .. lagi 1 study lhaa rajin2 kat hostel tuh .. jangan malas sgt .. hikhik ! okayy lhaa akak SAYANGG wawa dan akak RINDUU masa kite bersama-sama kat hostel :')