Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Selamat Hari Raya
Hai semua .. hari yang kita tunggu2 lepas Ramadan da nak tiba kann ? pejam celik pejam celik esok ialah hari terakhir kita berpuasa kann ? hurmm ta sabar rasa nyer nak raya kann .. haha ! banyak pulak kann aku kat sini -,-'

btw , nurin nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dan MAAF ZAHIR BATIN dekat semua umat Islam .. nurin minx maaf kalau selama kita kenal or tak kenal nurin ade buat sala kat korang semua .. nurin TAK SOMBONG keyh .. nurin just malu nak tegur orang yang nurin tak berapa nk kenal .. so korang rajin2 lhaa tegur nurin keyh :)

okayy lhaa sampai disini jer post nurin kali niey .. nurin malas nak citer panjang2 .. so enjoy ya raya :D kalau boleyh hulur2 lhaa sikit duit raya tuh kat nurin .. hikhik ! kepada pelajar fom3 dan fom5 .. raya , raya jugak tapi jangan lupe nak study suda .. exam nak dekat da niey .. k chawww !