Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Untitled XD
hurmm nurin taktau lhaa nak update ape dekat blog niey ..
macam takde story plak nak update ..
padahal macam2 bende yg berlaku dalam hidup nurin niey ..
Ex-bf nurin pernah cakap yg dia paham situation nurin camne .. 
tapi hakikatnya nurin rase dy tak paham punn nurin dan taktau ape yg nurin suke , tak suke dan ape2 jer yg ade kaitan dgn nurin .. dy tktau life nurin yg sebenar cane .. yg dy tawu .. kite kene paham dy jer .. huh ! rasa mcm tak fair kann ? naseb baek da clash XD

btw , nurin suke baca ayat niey .. macam TERkena kat diri nurin jew bende niey .. cam tawu2 jer nurin jenis mcm tuh -,-'

Perempuan yang banyak cakap dan gelak adalah perempuan yang pendiam bila ada masalah dan banyak menangis dalam diam 
Haha ! best kann ayat niey .. hanya orang betul2 sayangg dan memahami kita jer faham ape yg kita rase walaupun dy taktau ape masalah kita yang sebenar :D