Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



It's over !
Jyeahhh ! Trial da habes .. pehhh ! rase ringan sikit kepala aku niey .. huh ! penat giler tiap2 hari kene bukak buku .. BACA dan INGAT !! penat seyh .. tpy aku rase ade gak paper aku yg hancur kowt ? macam paper ADDMATH , BIOLOGY , SEJARAH dan ape2 jewla yg aku BLURR biler tengok soalan =,="
Baru ingat nak dapat banyak A .. tapi aku rase aku takk mampu dapat banyak A .. sebab aku banyak TEMBAK dan ikut suke aku jer jawab soalan tuh .. hikhik ! lagipun budak2 niey ade dapat tajuk spot yg kua n aku dgr citer ade yg dpt soalan dgn skema jwpn skaly .. huh ! tah pape tah .. hurmm bagi aku kalau kita lulus skrg disebabkan tuh semua .. baek ta payah .. same jer macam kita tiru jwpn kawan sebelah .. masing2 jawab exam TAK JUJUR ! same mcm aku .. ngee~

Da lhaa  .. aku malas nak bukak citer pasal trial aku lagi .. huh ! tadi LAST PAPER punn rase tension n nak nangis mase jawab .. hurmm tawakal jewla biler result da kua nty .. lagipun paper aku berturut .. tiap2 hari ade paper n kdg2 tuh smpai petang .. mne tak tension .. da lhaa .. later on aku update lagi citer2 yg best yg berlaku dalam hidup aku .. kbaii :*