Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



COUNTDOWN !
Pejam celik pejam celik da masuk bulan OKTOBER kann .. hurmm rase cepat jer mase berlalu .. SPM punn tinggal sebulan jer lagi atau lebih tepat lagi 35 HARI .. hurmm aku hope sgt aku bersedia utk jawab exam SPM niey .. 

btw , sebenarnye aku bukan nak update pasal SPM aku ker hape .. juz aku rase ta saba nak sambut bufday aku tak lame lagi .. lagi 5 hari jer lagi umur aku genap 17 tahun .. dan tahun niey punn da jadi tahun terakhir aku bersekolah .. tahun depan aku mesti rinduu nak masuk sekolah balek .. nak pegi sekolah macam budak laen .. hurmm pape hal punn aku harap aku dpt buat yg TERBAIK utk spm aku .. hewhew 

kfinee ! sekarang aku nak citer pasal budak yg kat dalam picture tuh .. hurmm budak niey aku kenal time aku pegi WATERWORLD A'FAMOSA hari tuh .. budak niey not bad bagi aku .. dy baik , funny , caring and kuat merajuk .. haha ! best giler dapat kenal dgn budak niey .. walaupun sena ea aku malu giler2 biler dy minx num aku mase kt A'FAMOSA hari tuh .. hikhik ! btw , dy sekarang niey busy dgn study dy dan aku plak busy dgn exam spm yg ta lame jer lagi .. hurmm biler lhaa dapat jumpe lagi erk ? tunggu lepas spm lhaa baru kita jumpe and hang out same2 keyh .. senang sikit nk jumpe time tuh .. tkde lhaa busy sgt kalau da habis exam kann ? insyaallah kalau ade rezeki kita jumpe :D k aku lupe something .. hurmm name dy NABIL FIKRI AIZAT ;)

hurmm okayy lhaa .. aku malas nak citer panjang2 .. so, babai PINKY BLOG !! muahh :*