Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Admire Him
Hai , da lame rasenye nurin ta update blog kann ? haha . lately niey nurin busy lhaa . tahun niey kann kita amek EXAM BESAR .. jarang ade mase nak on9 dan update blog niey . so , nurin takde bende sangat lhaa nak citer kat korang . just nurin nak cakap yg hari tuh nurin TERjatuh hati dengan sorang MOTOGP rider nie . Nak tawu sape ? ha !! niey dy orang ea . 
kfinee . firstly name dy ZULFAHMI KHAIRUDDIN . dy niey budak BANTING dan umur dy baru 21 tahun . tapi dy da boleh jadi wakil negara dalam sukan niey . hurmm nurin start minat dy semenjak tengok dy masuk perlumbaan kat litar Sepang , 21 Oktober 2012 hari tuh . weeee~ pehhh ! dy memang rider yg terbaik yg nurin penah tengok . lagipun niey FIRST TIME nurin tengok game MOTOGP . before niey nurin mane tengok semua tuh . nurin bukan nyer "hantu sukan" sampai semua atlet sukan kat Malaysia niey nurin kenal . LOL
Haaa ! niey plak moto yg dy naik mase perlumbaan yg nurin tengok hari tuh . smart lorh moto dy . care dy bawak moto tuh punn nurin bagi TABIKK SPRING kat dy . walaupun dy ta dapat nombor 1 dalam perlumbaan tuh . tapi dy dapat harumkan jugak nama negara kita dengan dapat tempat KEDUA dalam perlumbaan nie . hurmm lagipun jarak antare dy dgn pelumba yg dapat num 1 tuh punn ta jauh sangat . tapi takpee dy da berusaha kann ? 
btw , SPM tinggal lagi 6HARI jer lagi . hope nurin dapat buat yang TERBAIK . doakan nurin taw ! Aminnn . k lhaa nurin nak pegi solat dan study . kalau nurin ade mase nurin update blog niey lagi ehh ? chaww !