Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Koreaaaaaa ???
 Hyep ! hurmm sekarang niey aku tibe2 da terjatuh suke lak dekat mamat korea ni .. heee ~ act aku takde lhaa suke mamat niey smpai pape jer lagu , pict and citer2 yg dy berlakon aku nak tengok / download or puja dy nie lebih2 .. aku juz suke camtu2 jer .. lagi pun muke dy nmpk comeell :D

aku lebih kenal CHOI MINHO niey dgn name KANG TAE JOON macam dalam citer TO THE BEAUTIFUL YOU .. aku start minat dy ni punn sejak aku tengok citer "to the beautiful you" kalau ta jangan harap lhaa aku layan and tawu pasal k-pop nie .. ngee~
sweet lorh dyerang niey berlakon dalam citer "TO THE BEAUTIFUL YOU" tuh .. aku rase aku nak jadi macam dyeorang .. seronok jer kann ? hurmm pape punn aku ta sabar nak tengok episod seterusnya dalam citer "TO THE BEAUTIFUL YOU" ..
harap2 dyeorang bahagia masa akhir citer tuh nanti :D

btw , lagu blog kita punn da terletak lagu korea .. hurmm sape yg tengok citer to the beautiful you mesti tawu lagu niey