Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Sayangg Ibu :*
Weeeeeee~ ary niey adalah hari yg paling best dalam hidup aku . hari niey kann aku kua g tampin dgn member2 aku . ibu and adikk2 aku plak pegi Seremban . ayah aku plak pegi jamuan sekolah dy kat seremban . hurmm masing2 ade hal tersendiri . tapi kebetulan plak hari bufday member aku mase skolah rendah dulu . so , aku saje lhaa hang out ary niey nak beli hadiah tuk dy , syarfa and ifah . btw , ary niey jgak for the first time aku masuk STARBOX . huhu ! best gilerr :D

aku kua umah tadi punn pukul 11 pagi tapi aku balek umah pukul 5 petang . lame kann ? aku kua same dgn mak aku dan aku balek pun same dgn mak aku . padahal tempat yg aku pegi lagi dekat dr yg mak aku pegi . ape punn ta bley aku niey . ahaks !

aku balek umah ary niey aku bawak balek hadiah bufday utk orang laen . tapi last2 aku balek yg dapat hadiah dari ibu aku . huhu ! seronok giler . aku da lame idam nak tukar fon . akhirnye aku dapat jugak tuka fon . aku dapat fon SAMSUNG CORBY II . aku ta kesah punn kalau orang nak cakap fon aku tuh da lame . janji aku dapat tuka fon aku . ibu beli fon aku macam niey .
hah ! wane kuning ? hurmm walaupun aku ta minat sangat dengan wane kuning niey . tapi aku suke . nampak laen dari yg laen . kalau ikut kann hati aku . aku nak wane PINK . tapi biler aku fikir2 balek . ibu aku punyer fon punn wane pink . nty nampak same plak . pape punn aku nak ucapkan TERIMA KASIH sangat2 dekat ibu sebab da tunaikan impian aku nak tuka fon . walaupun wane dy aku ta berapa suke . thanks sangat2 . ILOVEYOUU IBU . muahhh pipi kanan :* muahh pipi kiri :*