Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



After SPM :D
Hai , hari niey aku nak tulis aktiviti2 yg aku da buat lepas SPM nieyh . . before nieyh aku ta sempat nak upload dan update pict pasal tempat2 yg aku hang lepas SPM . . haha ape yg aku merepek niey -,-" okayy2 balek pade topik . . hurmm after SPM niey aku rase aku banyak kali kua dan membazirkan duet mak ayah aku . . weee~ seronok giler dapat hang . .

btw , sehari selepas SPM aku terus hang lepas pulang buku teks taw . . Firstly , aku pegi MELAKA dengan kazen aku ; mizan dan cira :D
 Haaaaa . . nieyh picture aku mase kat sana . . soryy senget sebab lupe nak rotate picture niey tadi . . lol . . hurmm firstly aku pegi MP (Mahkota Parade) . . kat situ aku maen bolingg and rayau2 jer . . biler da penat rayau MP aku pegi lhaa rayau kat DP (Dataran Pahlawan) plak . . huh ! penat jugak + bosan rayau kat situ . . lagipunn kat situ kalau nak shoping barang BRANDED seronok lhaa . . tapi aku pegi situ utk jalan2 jer . . ta terfikir punn nak SHOPPING . . hurmm aku dengan mijan da giler2 boringg jalan dekat MP dan DP tuh . . ape lagi kiteorang bantai rayau dekat A'Famosa . . haha
 
Haaaaaa . . niey plak gambar aku time aku pegi KL . . gambar yg first tuh aku amek time aku dekat TIMES SQUARE . . lgpun bulan niey kann bulan krimas . . so ade banyak tempat yg kena hias dengan pokok krismas . . huhu . . pape punn memang cantk pokok tuh :D Hurmm gambar kedua plak time aku dekat menunggang kuda dekat Tasik Titiwangsa . . siyez aku cakap best pegi situ . . seronok sangat dapat naik kereta kuda :D
Keyhhh . . niey plak picture aku dekat Port Dickson . . kawasan taman aku buat family day . . hurmm best giler kowt family day nieyy . . first2 mase smpai PD . . kteorang breakfast then ade sukaneka . . siyez seronok giler . . aku yg da habes skolah niey punn maen sukaneka . . contoh sukaneka ea ialah bawak bola pingpong dalam sudu , tarik bola gune gelung rotan , baling belon dan tarik tali . . hurmm time maen tarik tali lhaa ta bley blaa . . mne taknye ade ker suruh anak2 perempuan lawan dengan ibu2 . . ibu2 kat situ semua besar2 . . tapi naseb baek anak2 yg menang . . kenangan yg terindah kat situ . . dalam mase yg same ade jgak kenangan pahit dkat situ . . terutama dekat swimming pool . . ade ker patut dy ckp sape2 yg ta pkai swimming suit ta bley mandi pool kat situ . . on the spot lak tuh dy halau kiteorang . . da lhaa halau time kiteorang tgah syok2 berendam dlm pool tuh . . siyez tuh jadi kenangan paling pahit dan memalukan :3

Pape hal punn yg da terjadi dalam percutian aku niey . . aku tetap happy . . bialah semua tuh jadi kenangan dalam hidup aku . . hurmm lepas niey aku nak pegi langkawi plak . . huhu . . berjalan sakan aku lepas habis SPM niey . . tapi nanti bulan 1 aku da ta leyh nak kua selalu daa . . aku kene masuk GIATMARA belajar jahit . . tapi tkpe . . aku ta kesah punn . . dapat jugak duet biler masuk situ . . tkde lhaa poket aku kosong jer :D okayy lhaa aku malas nak tulis panjang2 lagi . . kbaiii :*