Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



SHINee
Hai , hari niey takde bende punn aku nak update . . just nak update pasal group K-POP lelaki yg aku minat jer . .ta banyak punn aku minat . . satu - satunya group yg aku minat . .
K aku introduce sorang2 ahli dalam SHINee nieyh :D
Name : MINHO
Tarikh Lahir : 9 DECEMBER 1991
Ketinggian : 181 cm
Hobby / Speciality : Soccer , Basketball , Acting , Can Speak In Chinese and English
 Name : Jonghyun
Tarikh Lahir : 8 April 1990
Ketinggian : 173 cm
Hobby / Speciality : Singing , writing Lyrics , Can Speak In Chinese
 
 Name : Key
Tarikh Lahir : 23 September 1991
Ketinggian : 177 cm
Hobby / Speciality : Rap , Dance , Water Ski , Can Speak In English and Chinese
 Name : Taemin
Tarikh Lahir : 18 Julai 1993
Ketinggian : 175 cm
Hobby / Speciality : Listening To Music , Pop Pin , Piano , Can Speak In Chinese
 Name : Onew
Tarikh Lahir : 14 Disember 1989
Ketinggian : 177 cm
Hobby / Speciality : Singing , Piano , Can Speak In Chinese
Well , niey sume ahli dalam SHINee . . Hurmm comell kann dyeorang ? Haha . . Dalam banyak2 ahli dy niey . . yang paling aku minat ialah Minho . . huhu . . aku suke betul tengok muke dy . . comell jer :D Yang laen punn hensem jugak . . hurmm kalau korang ta suke dyeorang . . Ta payah tengok . . yang penting aku suke dengan dyeorang nieyh :D kbaii