Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Sulli Fanpage :D
Hi , along time no see , right ? haha . . lately aku busy sangat2 sejak masuk GIATMARA . . nak update blog punn macam takde mase jer . . btw , berbalik pada tajuk yg aku tulis tuh . . aku sekarang da jadi admin kat fanpage Sulli tuh . . hurmm mule2 ingatkann susah sangat nak mohon jadi admin kat fanpage tuh rupe2 ea sonang yoo . . alhamdulillah sebab aku diterima jadi admin . . keyh name glamor aku dekat dalam fanpage tuh ialah ~newreen~ . . kalau korangg bukak page tuh then nampak name ~newreen~ kat bawah post tuh . . makne ea aku yang post dalam page tuh . . kalau korangg nak follow page tuh dengan tekan link niey :) http://facebook.com/FxSullifan . .
Sulli - Choi Jin Ri . . aku minat sangat dekat dy semenjak aku tengok dy berlakon dalam citer To The Beautiful You . . dy tersangat laa comell bagi aku . . sebab tuh aku mohon jadi admin untuk fanpage dy :) korangg semua yang bace post aku niey rajen2 laa on9 then bukak fanpage sulli niey . . jangan lupe plak LIKE skaly fanpage niey :D