Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



First Time Drive :)
Holla ! Today's my first try driving :) seronok giler dapat drive tadi . . tapi banyak pulak dugaan yg aku dapat macam kene bawak kete ikut belakangg lori and bajak . . siyez menyampah :/ slow nak mampuss ! nak potongg ta bolehh pulak . . ade kete kat depan yg halangg . . nak taknak terpaksa ikut je belakangg lori tuh . . tapi sejauh and selama aku drive nieyy banyak kali mati enjin time nak tukar gear and mase naek bukit . . siyez susah mase nak naek bukit . . kalau boleh aku taknak drive dekat bukit . . banyak buangg mase aku nak start enjin jea :3 pape punn aku harap aku cepat2 laa dapat lesen P . . senang aku nak kua jalan2 . . huhu . . k chaww !