Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Bestfriend at Giatmara
Hey , hey , hey ! Budak ni bestfriend kita dekat giatmara . . Name dy Nurzahirah . . tapi aku selalu panggil name fb dy jea iaitu Eira Choca :D Dekat giat kitaorang selalu bersama bila buat kerja and pegi kedai aunty . . huhu ! Hurmm segala rahsia yang aku simpan pun dia pandai korek . . Dengan dia siyez aku ta bole nak berahsia . . konpem terbongkar rahsia aku ;)

Tapi sekarang dia da berhenti dari giat dahhh . . dy dapat tawaran sambung belajar . . hurmm tinggal laa aku sorangg2 dekat giat tuh . . sedih giler kot :( lepas ni aku da takde kawan macam dy dahh kat giat . . hanya dy je kawan yangg aku tak takut nak share rahsia aku . . dekat orang lain aku rase kureng percaya :3

Pape punn aku harap kau success dalam hidup kau . . and aku harap kau tak lupekan aku , kawan . . segala kenangan kita bersama aku harap biarlah kekal dalam ingatan kita . . kalau ade mase kita jumpe . . kalau ta boleh jumpe punn aku harap kita tak lost contact dekat fb or fon . . maafkan aku kalau aku ade sakiti hati kau . . aku nak kau tahu yang aku SAYANGG kau , kawan :D friendforever :)