Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Kembali Bersekolah :(
Hey , sedih keyh sedih bila aku kena daftar and masuk sekolah balik :( Hari rabu 8MEI2013 aku daftar sekolah untuk form6 dekat SMK TUNKU BESAR TAMPIN . . siyez aku malas . mule2 ingat kann aku nak daftar je then ta payah pegi sekolah sampai habis giat . . tapi tak boleh pulak . . cikgu tuh taknak aku ketinggalan dalam pelajaran kate dy . . ececeh ! macam lame pulak laa aku nak stay masuk form6 tuh . . padahal aku rasa nak blah je dari situ . . terkilan gila aku bila ta boleh nak tangguh form6 :( tapi walau ape pun terjadi aku tetap jugak taknak berhenti giat . . aku tetap nak datang giat tuh sampai aku habis belajar semua modul jahitan pakaian . . aku nak sangat dapat sijil kemahiran aku . . aku hope aku dapat stay sampai habis :)

Btw to Capital A aka pakcik tua , aku rinduu sangat nak tengok muka kau tuh dekat giat . . dalam minggu ni semalam je aku dapat tengok muka kau . . hari laen semua aku ta dapat tengok muka kau :( pape punn aku harap kau take care and terus datang giat tanpa nampak muka aku and dengar suara aku memekak pagi2 lagi dah . . Tapi yang paling penting , jangan usha perempuan lain dekat giat tuh . . nanti aku jealous keyh :3
kbyeeeee !!