Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Sedihhhhh :'(
Hey, hey hey ! Sedih keyh sedih . . Sekarangg ni semua nak blahh dari Giatmara dahh . . semua da dapat sambungg belajar jejauh :'( hurmm tinggal laaa aku sesorangg dengan Syaf . . Serious aku sedih gila2  . . mule2 dulu Eira Choca pergi . . sekarang Oshin pulak :( Lepas ni taktau sape yangg boleh layan and tolongg aku dekat Giatmara macam dyeorangg . . Kalau dah habis modul takpeee . . tapi ni tinggal 2 modul jee . . sikit je lagi . . Kalau dapat habiskan modul sesame kann best . . Pastu kalau berkesempatan kita boleh konvo sesame :/

Pape punn , aku harap korangg yang dah berhenti awal niee tak lupekan semua kenangan kita bersama dekat Giatmara tuh . . Banyak benda suka dan duka kita dekat Giatmara tuh kita lalui bersama :') Aku hope korangg take care dekat tempat baru and study rerajin sampai dapat capai cita cita koranggg . . Goodluck :D kbyeeee !