Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Hangout =)
Keluar , keluar , keluar . . Itu jelaa yang aku buat kalau aku balik rumah tiap2 minggu (-__-) Ade je pulak tuh kawan yang nak ajak keluar =)
Keluar pukul 10 , Sampai Terminal 1 pukul 11 , Rayau2 and beli tiket wayang sementara tunggu pakwe Eira sampai , Bila dah jumpa dan sementara tunggu member Nor sampai  pergi makan KFC jap , Start tengok wayang citer 'Percy Jackson (Sea of Monster)' , Singgah minum2 jap , Pergi teman beli cincin couple dyeorang kat 'Crystal Vogue' , Tukar tinted phone , Tunggu bas , Balik =)
Serious best keluar dengan Eira Choca + soulmate dy (Nor) . . Hahah ! First time aku jumpa orang yang sporting + gila2 mcm tuh . . Aku pun dy boleh cam walaupun kiteorang FIRST TIME jumpe . . Pandai eira carik =D
Sweet jeh dyeorang nieyy . . Macam pinang dibelah dua ;) Haha ! Aku hope sangat dyeorang kekal and happy2 selalu . . Takmau dengar dyeorang gaduh2 . . Nanti Nor tetiba chat aku semata mata nak suruh aku tolong dy pujuk Eira (-__-) Hmm cukup laaa sekali harituh aku tau yang dyeorang tengah gaduh besar =)
Pape punn aku harap dapat hang lagi dengan korangg berdua lepas nieyy ;)