Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Jamuan Jabatan ♥
Friends Forever =) Weeeeee~
Thank guys for a wonderful night yesterday =) It was a sweet memory to remember . . Being together with you all I feel like we were in a big family even though we are not in the same races and religions . . This is my first time dinner with you all . . Last week I haven't join you all for the class dinner =( Seriuosly, I feel regret with that . . Btw , I feel happy with them at that night =)
Hesy , dah laa . . Penat nak speaking banyak2 kat dalam nieyy . . Tapi serious serious seronok dapat buat persembahan dengan korangg . . Walaupun benda tuh spontan and tak buat banyak latihan . . Tapi kita menang dalam number 1 untuk persembahan =)
Haaaaaaa , yang niey pulak hadiah cabutan bertuah yang aku dapat . . Huhu ! Malam tuh tak sangka pulak number aku 77 kena =D Alhamdulillah laaa dapat hadiah nieyy . . Walaupun kecik tapi comel je bagi aku =D Buat masa sekarang hadiah niey still macam tuh . . Tak bukak lagipunnn . .

Hmm k laaa , malas nak tulis panjang2 . . Nanti bosan pulak kalau nak baca balik . . Kgudnites =D