Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Sayangg Kau Budak :*
Hey , hey , hey !! Dah lama tak masuk cerita . . haaaaa ;) Well , well , well . . Since kita dah masuk Politeknik nieyy . . Kita takde masa dah nak update Pinky Blog nieyyy -_- 
Btw, masa kat Poli nieyy kalau kita bosan , ade prob , rase nak nangis or other else . . Budakk kat bawah nieyy selalu teman kita :D 
First time tegur dengan budakk nieyy time kat Tampin and masa tuh last day dekat Giatmara :) At first aku tak terpikir punn nak kenal or tegur dy nieyy . . Tapi disebabkan dy dah tegur kita dulu so kita punn layan jelaa . . Berkenalan dengan budak nieyy memang best . . Hari2 ade jeh benda nak gaduh . .Geramm kadang2 tuh dengan perangai dy . . Hmm tapi ade satu tuh dy ade call and cakap something yang betul2 boleh buat aku nangis . . Tersentuh giler dengan ayat dy . . Heeeee~
Okayy , Okayy kat dalam kertas hijau yangg kat dalam pict nieyy ade ayat2 tertentu yang dy buat khas untuk kita .. Kat dalam kertas yang ade love tuh dy tulis macam nieyy . . 
I FEEL CHEATED BECAUSE I HAVE TO BE HONEST TO YOU
I FEEL DESPAIR TOO BECAUSE OF YOUR LOYALTY
I CRIED BECAUSE I REALLY MISS YOU
I HAVE BEEN HURTED BECAUSE OF YOUR LOVE
BUT WHATEVER YOU FEEL, I CAN STILL ACCEPT YOU
BECAUSE I KNOW MY HEART JUST ONLY FOR YOU 
And another one paper , she wrote like this =)
1- SAYA SAYANG AWAK
2- AWAK SAYANG SAYA TAK
3- KEBAHAGIAAN AWAK KEBAHAGIAAN SAYA
4- YOU ARE MINE FOREVER
5- JANGAN TINGGALKAN SAYA =(
Siyezz aku appreciate ape yang dy buat untuk aku . . Aku harap dy success and happy selalu dalam hidup dy :D