Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Kenangan Bersama Anak Angkat Abah
Hai ! Welcome back . . Do miss me ? Yeahhh ! I miss you a lot =)

Jumaat hari tuh kann abah ade bawak balik anak angkat dy . . Hmm dyeorang tuh budak Thailand tapi belajar dekat Malaysia =D Sorang tuh nama dy Amin ANd sorang lagi nama dy Nik . . Dua2 pangkat adik bagi aku . . Humm mase dapat kenal dyeorang aku rasa janggal sangat . . Yelaaa taktau nama , tak penah jumpa . . Memang cenggitu laa jadi ea . . Nak2 pulak time dyeorang smapai kat rumah , aku pulak takde kat rumah . . Bila aku balik jeh tau2 dyeorang dah ade kat rumah .

Pape punn happy dapat kenal dyeorang . . And hope tak lost contact even kita boleh jumpe tah berapa kali je . . Btw, harini masing2 dah balik asrama . . Aku punn sama . . Next time , hope dapat jumpa lagi =D
ILOVEYOUU :*