Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Hangout To Tampinnn
Assalamualaikum , hai ! Haha, dah lama tak masuk cerita kann ? Hurmm lately nieyy nurin busyy sangat2 dengan lab report, replacement class, oral English .. Huh, all that make me sucks ! Serious penat ..

Btw, harini nurin dapat hangout dengan Oshin, Syaf & Aii .. Hmm dah lame giler tak jumpa dyeorangg .. Miss them very much ! Last week kebetulan pulak birthday nurin .. Tapi tak dapat nak sambut sangat sebab nak kena balik Kamsis .. Sedihh you know :'( So, harini Oshin ajak keluar and dy belanja kiteorang KFC :D Huhu .. Act, syaf laa yang beriyaa nak makan sampai nak ugut kalau dy tak dapat ape yang dy mintak dy nak merajuk bagai dengan kiteorangg .. Tapi at the first, dy mintak BURGER BAKAR .. Pehhh , memang tak laa nak dapat burger bakar kat area Tampin & Rembau tuh .. Manade orangg jual kat situ .. So, makan jelaa KFC walaupun sebenarnya rancang nak makan DOMINO :(

After kiteorang dah habes makan tuh .. Kiteorang punn berpecah pergi ikut haluan masing2 .. Oshin teman aku pergi buat gambar pasport untuk kamsis .. After that kiteorang pergi TAMPIN SHOPPING .. Kat sana pulak terjumpa dengan sorang mamat nieyy nama dy Muaz .. Serious aku cakap mulut Muaz tuh macam murai tercabut ekor .. Asyik bercakap je keje dy .. Penat aku tengok Oshin layan karenah dy .. Sampai kiteorang tertinggal bas laa dibuatnya .. Last2 ayah oshin jugak yang jemput kiteorang balik .. Hahah !

K laaa sampai sini je aku nak cerita .. Malas nak cerita panjang2 .. Ngantok weyy .. Will be continue with another story .. Kgudnite ! Byebyeeeeee !