Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



TBSS
Jyeahhh ! Pagi tadi punyaa cerita .. Haha ! Seriously rinduu dekat dyeorang semua ..Dah lame tak jumpa :) Tapi macam ade masalah besar je mase mule2 nak masuk sekolah nieyy .. Mana tak nyaa , nak kena isi borang dulu laa ape laa .. Menyampah betul ! Yangg ta bole blahh aku dengan ruzanna bantai mention nama cikgu muet atas urusan nak ambil sijil -_- Tah sijil ape punn aku taktau laaa .. hikhik !

Btw, lepas nieyy tah bile2 tah dapat jumpa dyeorang lagi .. Aku hope semua kawan2 aku kt TBS nieyy berjaya dalam STPM .. Hmm dyeorang nieyy walaupun exam nak dekat tapi masing2 relax jeh main henset , onlinee , borak2 , lepak then tidoo -,- APTB ! 

 I hope our friendship will last forever never break :)