Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Hamster Kesayangan
10 November 2013 (9.30pm)
Innalillah sudah satu satunya hamster yang aku ada kat dalam rumah nieyy .. Sedihh wooo :'( Selama nieyy nampak je hamster niey panjat2 semua .. Now , dah takde lagi dah .. Padahal aku baru je bersihkan sangkar dy minggu lepas :( Maybe dah sampai ajal hamster aku niey nak mati kot .. Pape punn hamster nieyy da selamat kena tanam dekat bawah pokok keembung.. Segala narang hamster kat dalam rumah nieyy akan jadi kenangan buat aku satu family :')