Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Teringat Kembali :)
Assalamualaikummmmm !!! Heee~ Dah lame tak update post :) Btw, pejam celik pejam celik .. Next week aku dah daftar balik masuk Poli and Kamsis .. Huh ! A long way to go ~ Rase macam baru je start cuti semester .. Dah nak masuk sem2 pulak .. Haih , result dah keluar .. Alhamdulillah aku dapat 3.32 :) Naseb baik pointer tak rendah sangat .. Kalau tak maun aku kena repeat sem or carry paper time sem2 .. Huh ! Ta sanggup aku .. Dah laa senior and lecturer cakap subjek sem2 `killer subject` .. Memang pulun habis nanti aku belajar >.< 
Haaaaa , act aku nak cakap aku teringat balik and rindu sangat2 dekat budak 2 orang tuh .. Lame wooo tak jumpe dyeorang .. Last jumpe Sab time amek result .. Last jumpe Fazs plak lepas habis Giatmara .. Hooo lepas tuh langsung tak jumpe2 lagi dah .. Hmm rinduu giler nak lepak2 dengan dyeorang .. Dyeorang berdua niey laa kawan aku time aku susah and kesunyian mase kat sekolah dulu .. Kami sentiase bersama before kelas tambahan mule dulu .. Even tak same kelas tapi kami tetap ade mase nak lepak borak2 and gelak2 same .. Arghhh ! Bile laa nak hang sesame nieyy .. Faz dah balik Matrik pulak harini .. Tah bile lagi laa dy nak balik Chengkau .. Mesti dy busy biler dah pergi Matriks :( Time dy cuti sem sehari punn kteorang tak kua same2 .. Before cuti sem je masing2 beriya iya cakap nak kua same laa ape laaa .. Huh ! Pape punn aku harap Faz dapat capai ape yang dy nak dalam hidup dy and bahagia dengan orang yang dy sayangg .. Imissyouu dear :* For Sab plak aku punn harap benda yang sama mcm aku harap untuk kawan2 aku yang lain .. I hope we'll have sometime to gather together .. InsyaAllah :)

K laa aku nak sambung tengok citer `The Heirs` nieyy before aku balik Poli and start blaja .. Huhu ! Kbyeee my pinky cute bloggie .. Ade mase aku update lagi .. K chawww !