Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



11/12/13
Haaaa, harini ramai yang update pasal tarikh yang cantik bagi dyeorang nak couple laa ape laa.. Hmm cube laa dyeorang carik cerita disebalik tarikh nieyy lagi bagus and boleh tambah pengetahuan dari carik couple tuh sume.. Haih, tah pape laa budak zaman sekarang.. Now aku nak share sikit info yang aku dapat disebalik tarikh yang cantik nieyy :)

Peristiwa yang berlaku pada hari RABU dalam ISLAM :
1.) Kehancuran Auj bin Unuq2.) Kehancuran Qarun3.) Kehancuran Fir'aun4.) Kebinasaan Namruz bin Kan'nan5.) Kehancuran! kaum Saleh as.6.) Kehancuran Syadad bin 'Aad7.) Kebinasaan kaum Hud

Haaaa, nie satu lagi peristiwa yang nurin dapat info :)


11.12.13 sebenarnya mengisahkan tentang kejadian runtuhnya bangunan highland tower block 1 yang menyembah bumi dan meragut 48 nyawa :') kejadian itu berlaku pada tarikh 11.12.93 tarikh itu cantik :') ! Sekarang cukup 20 tahun kejadian itu berlaku .

So, korang tak payah laaa nak update banyak2 pasal tarikh nieyy .. Tak special mana punn tarikh nieyy.. Biase2 je macam tarikh2 lain.. Sekian terima kasih..

Ehhh, jap sebelum terlupa `Happy Birthday Faeeq Dzil` :D