Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Dah habis cuti :(
Assalamualaikum, haiiiii ! Dah lama tak masuk entry . Huhu ! Almaklumlah, line internet takde sebelum nieyy .. Tah ape kena pun aku taktau .. Kat rumah aku pun takde internet petang 25/12 tuh .. Bengang je aku .. Lame kot .. Sampai aku dah balik poli punn internet tak elok2 lagi .. Stress je aku sebab lebih 3 hari aku tak dapat on wechat, whatapps, twitter and facebook :( Then, seminggu aku cuti nieyy asyik makan kenduri je .. Sampai aku punn dah muak .. Taknak makan je rase ea ..

Hari Ahad lepas 29/12 , Sopi kawen .. Abang kepada paksu aku :) Hmm at first, aku memang taknak pegi kenduri tuh .. Sebab nanti jumpa paksu Shahrul kat sana .. Aku taknak and malu nak jumpa dia .. Tapi memandangkan aku nak kena balik poli petang tuh .. Nak taknak terpaksa laa aku aku pergi jugak kenduri tuh .. Tapi yang tak boleh blaa tuh kebetulan baju kiteorang same warna plak time tuh .. Lagi bertambah tambah malu aku kat situ .. Haih, pasrah jelaa aku time tuh tahan malu ..

But by the end, dari aku taknak tegur + jumpa dy .. Last2 dy panggil jugak aku time aku dah nak gerak balik  .. Tapi dy panggil aku semata mata nak tangkap gambar dengan aku .. Aku plak time tuh ikut je cakap dy and tak membantah langsung .. Padahal sebelum tuh time nak tangkap picture dengan family semua kemain taknak lagi aku .. Selagi boleh elak seboleh bolehnya aku elak .. Hmm pelik pelik pelik ! Pape punn malam tuh tah kenapa aku tergerak hati plak nak mintak picture yang kitaorang snap tadi ;) At first dy taknak bagi pict tuh .. Berapi je aku bile dy cakap dy taknak bagi .. Lepas aku call bodek sikit2 .. Akhirnya dy bagi jugak pict tuh .. Haha ! Suka aku bile dapat tengok pict tuh :D Tapi masa mula2 dapat pict tuh, Faten tengok dulu .. Dy cakap kiteorang couple laa, bercinta laa .. Haih, sabar jelaa aku dengan faten nieyy .. Giler ape aku nak couple, bercinta bagai dengan paksu aku sendiri .. Tak terlintas langsung dalam pale otak aku nieyy nak buat camtu .. Bagi aku paksu aku nieyy kawan or abang yang boleh company aku time aku sedih, susah and bila2 aku rasa aku perlukan dia .. Tak lebih dari tuh punn ..

Hmm dah laa, penat aku nak tulis panjang2 .. Btw, before aku log out dari blog nieyy aku nak wish `Happy Birthday to Aiman (Anak Achik) & Syafiqah Jaafar` Wish you live well and happy with your life :) Kbyeee !