Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



The Brighten Day :D
Assalamualaikum , haiiii :D Weeeeeeeee~ Hahahahahaha
Nampak happy je aku nieyy kan ?? Hmm :) :) :) Harini kann , kejadian yang tak disangka akan berlaku.. for the first time budak lelaki yang agak gentle bagi aku tetibe tego aku and offer diri untuk tolong bayarkan tambang bas untuk aku .. Seriously terkejut .. Because I never thought that he would ask me and help me to pay the bas fee .. Sebab kiteorang tak pernah bertego sapa punn .. First time kot dy nak tego aku .. Hmm macam mane dy bole tau aku budak poli punn aku taktau .. Tapi aku cam and pernah nampak laa muka dy kat poli tuh .. Just aku tak pernah cuba nak bertego sapa dengan senior2 tuh .. Cerito ea macam neyy .. Time beratur nak naik bas, aku memang sensorang .. Aku buat tak reti je dengan senior2 yang ade kat situ .. Sebab aku bukan jenis peramah yang nak tego2 dyeorang tuh.. Lagipun dyeorang sume dari jabatan lain.. But ade sorang guy nieyy tetibe berhenti depan aku .. At first aku memang pelik dengan dy .. kenapa tetiba berhenti depan aku and macam nak halang aku je dari naek bas tuh .. Rupa rupanya dy nak tolong bayarkan untuk aku .. Hmm maybe sebab dy tengok aku diam and sensorang je kot ?? And time tuh pulak ramai bangla and indon yang beratur kat situ .. Tu yang dia kesian and tolong aku kot .. Hmm Who knows right ? Btw , thankyou ya abang DKM sem3 and I appreciate for the help .. *16FEBRUARI2014*