Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Desperate ke ??
Assalamualaikum, hi blogger :) Today's I want to update something that I never thought he will send like this to me -_-
Look ! Just like a desperate boy je kann ? Chat aku semata mata suruh aku approve dy kat fb .. Huh ! Annoying betul .. Dulu aku approve kau, tapi kau sakitkan hati aku dengan kejadian excident atok aku.. Dah laa kau tak mintak maaf or tolong atok aku time tuh .. Sebab tuh aku remove kau dari friend aku.. Now, kau terhegeh hegeh suruh aku approve kau pulak .. Tak cukup ke satu fb je yang aku jadi friend kau ? Kenapa nak aku jadi friend kau kat dua2 fb kau ? Penting sangat ke ? Or kau just nak kejar popularity and jadi budak HOT je kat dalam tuh ?? Haih, tak paham aku dengan perangai kau ..

Hmm last week time aku balik rumah, hari Sabtu aku terserempak dengan kau dekat bus stop time nak tunggu bas sebab aku nak hangout dengan roommate aku .. Kau takde laa nak tego aku ke hape .. Yang aku dengar kau tetibe cakap `Apo` kat aku .. Aku ape lagi pandang pelik jelaa kat kau.. Sebab lepas kejadian excident atok aku tuh, kau bukan orang yang penting untuk aku ingat, tegur and sayangg.. Dan selepas kejadian tu jugak aku dah tak like status kau and nak pandang fb kau, muke kau and etc punn menyampah.. Err! Kbyeee