Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



FATEN NORDIN retis politeknik nilai

hi youolllllsss !

hari ni iolss nak mention satu name ni ,
maybe name ni dah familiar dengar kan ?
a'ahh mmg dah tersebar luas name ni , merata rata name ni tau youalllssss . HAHA
cuba lahh search kat youtube ke , kat google ke , kat fb ke , type je nama "FATEN NORDINS"
mesti keluar woii , HAHA

senang cite , search lahh kat "online talents malaysia " (OTM)
bukan stakat biodata , gambar shooting semua ade kat situ . HAHA
bukan lahh ioollsss nak promate die ,tapi die ni cantik lahhh . iollss suke .

-xoxo- via Faten Nordins :)


youolllls nmpak kegedikan nya di situ.......FATEN NORDINS.....
Prasan jgak kawan roomate aku niii....
Dlm sjuta tu ada sorang kut yg nk knal koooo.....
Korang klau rasa nk knal dia tk  pyah search dlm fb....
Sbb dia tu payah benor nk buka Fb tuuuu...
Cam gena (loghat perlis kaw2 punya) nk famous marvelous.....
FAMOUS KAK TON....

-soso- via Aini Bertayar Sotong :)