Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Hangout (01032014)
Assalamualaikum , hai everybody :) Long time no see .. Haha ! Banyak laa long time no see .. Padahal semalam baru je update blog niey >,<

K harini punn banyak miracle yang terjadi kat dalam hidup aku .. Firstly, dengan rajinnya aku keluar pergi term semata mata nak teman Aini .. Haih , tah ape laa aku nieyy .. Padahal esok nak balik PNS balik da nieyy .. Sempat je aku nak keluar --" Tapi kann aku takde arh kuar awal2 pagi tuh .. Aku kua tadi punn nak dekat kul 11 pagi .. So sampai Term1 dalam kul 12.00 tengah hari .. Tapi firstly aku sampai bukan aku jumpa dengan Aini punn .. Aku jumpe dengan kawan2 form6 dulu .. Lee Soon Seng and Tan Siew Peng .. Ape lagi aku punn start arh borak2 and lepak dengan dyeorang jap dekat Popular .. Time dyeorang nal blah pergi tuition aku punn blah dari situ and pegi carik Aini .. 
Bile da jumpa Aini ape lagi pergi makan arh dulu .. Lepak kat KFC je .. Lepas tuh aku n Aini punn gerak jalan2 sekitar term1 tuh .. Even aku da pusing 1 term dari atas sampai bawah semalam .. Hehe .. Tak lame kemudian aku punn jumpa dengan dak Bob yang baru sampai .. Dan2 je pergi McD and makan dulu .. Haih, memang takdo kojo boto den kat situ .. 

After that, teman bob pergi beli selipar .. Time tuh baru jumpa ibu n kawan dy yang baru lepas kursus dekat OUM .. Lepas tuh masuk kat 1 kedai kasut nieyy .. Bob nak carik selipar NIKE eh yang harge dy RM99.00 tuh .. Tah apo kono ea tah boli selipa mahal2 then buat basahan .. Apo laa dy tuh .. Aku yang bosan2 ape lagi .. Aku pun masuk laa kejap kedai K-pop yang ade kat situ .. Hmm at first takde nak beli pape punn .. Tapi memandangkan aku dah lame teringin nak beli earfon ... Then kat situ jumpa plak earphone yang aku nak .. Ape lagi aku punn beli laa .. Tapi yang paling penting ade tulis `SHINee WORLD` kat situ .. Hikhik ! Barang berunsur K-pop pertama yang aku beli >,<
Taraaaaaaa ~ Nieyy laa earphone yang aku beli tuh .. Even nampak biasa tapi yang penting bile aku nak dengar lagu .. Aku pakai earphone nieyy .. Benda tuh tak jatuh dari telinga aku .. Even mahal sikit punn aku tak kesah laa .. Janji menepati citarasa aku .. Haha -_-

Btw, SHINee tuh penting keyhh .. Kbyee :*