Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Nak Tengok `Emergency Couple` :'(
Assalamualaikum, hai peeps !
As usual, bila aku dah taksub dengan Drama Korea, hmm memang ternanti-nanti laa aku episod seterusnya.. Nak-nak lagi bila aku tak balik rumah and stay kat KAMSIS nieyy.. Haih, apa laaa kesudahan cerita Emergency Couple nieyy ?? Dah keluar sampai habis ke belum ehh semua episod dia ?? Hmm tak sabarnya nak balik rumah.. Semata mata nak layan cerita cinta antara Song Ji Hyo (Oh Jin Hee) and Choi Jin Hyuk (Oh Chang Min) nieyy.. Hope sangat2 bila aku balik nanti semua episod dah ke udara.. Nanti senang laa aku menghabiskan cuti-cuti aku dengan melayan cerita nieyy.. Huhu >,<

So, now dah pukul 1.09 pagi .. And its time to sleep.. Esok ade dua presentations.. Huh, what a life.. Sabar jelaa bila dah jadi student kat IPT nieyy.. K Chawww ! Goodnight dear :*