Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Terujaaaa~
Assalamualaikum :)
Harini masing-masing teruja dengan gadget yang ada kat lappy nieyy.. Terutama gadget `Window Media Center` ^_^
Aku taktau laa sama ada gadget nieyy dah lama ade kat dalam lappy tapi tak digunakan ke ape.. Tapi memang masing-masing teruja laa bila tengok lagu and slide show picture yang ade kat dalam lappy aku play sendiri.. Sampai ade yang cakap just lappy yang guna Windows 8 je yang ada gadget macam tuh -_-
Ape punn tak boleh.. Act aku punn teruja bila ada gadget macam tuhh dalam lappy nieyy.. Sebab first time aku godek-godek lappy aku then jumpa benda yang menarik macam nieyy.. Hehe

Selfieeeee ~ *with my lovable roommates mase kelas biostatistics pagi tadi :*