Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Today Is The Day :3
Assalamualaikum :)
Selamat pagi semua.. Jyeahhh ! Nampak picture kat atas tuh ? Hmm hari yang ditunggu tunggu.. Erkk? Tunggu laa sangat kann ? Haha -_-"
Nope, hari yang mendebarkan sebenarnya dah tiba.. Hari yang menakutkan iaitu Final Exam :3
Pejam celik pejam celik, hari nieyy dah nak exam.. Macam cepat je masa berlalu..
Macam tak percaya punn ade..
Okay, disebabkan harini exam start, so aku harap aku tak jadi macam kat dalam gambar atas nieyy.. Orang lain boleh jawab exam dengan baik dan tenang.. Aku pulak menggelabah dan nak nangis tengok soalan tuh >,<
Now, turn on the exam mode, dan berserah kepada Allah atas usaha yang kita lakukan.. Semoga Allah permudahkan urusan kita :) Aminnnn !