Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Two More To Go ~
Assalamualaikum :)
Alhamdulillah, selesai sudah dua paper.. Tinggal dua paper je lagi..
Haaa, nak tau ape perasaan mase jawab dua paper tuh ? Hmm semalam punya paper memang kita pasrah gilaa jawab.. Betul atau salah dah tak ambik kira dah.. Tawakal habis laaa senang cakap..
Tapi paper pagi tadi Alhamdulillah aku takde laa perasaan pasrah sangat macam semalam.. Rase better sikit berbanding semalam :)
Btw, exam fever still not end yet.. There are two more paper to go.. I have to keep move on to study for the two subjects.. Arghhh! What a stressful week.. Dah laa tak dapat nak balik time gap exam.. Sabar jelaa.. Ini punn kena berkorban sikit untuk kelas yang lecturer buat untuk Khamis nieyy.. Pape punn esok nak hangout dengan roommate laa.. Nak release tension sikit.. Heee :D
Kbyeee !