Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Happy Anniversary Two Years :)
Assalamualaikum :)
Hai blogger semua.. Dah lama kita tak update blog.. Last update 18 April harituh.. Nak dekat sebulan blog  nieyy tak ber-update.. Kesian blog nieyy :'(
Sorry sangat tak dapat nak update selalu.. Laptop masuk kedai laa.sebab ade problem sikit dengan program kat dalam tuh.. Sampai sekarang laptop tak siap lagi :( Nieyy pun pakai laptop ayah..

Haaa, nak cerita nieyy.. 19 April 2014 harituh.. Kita dengan adikk amgkat kita punya anniversary.. Alhamdulillah, dah dua tahun kitaorang jadi kakak-adik angkat :)

Even kiteorang tak selalu sangat texting bila aku dah habis sekolah.. Alhamdulillah, dia still ingat kat aku and anggap aku sebagai kakak angkat dia lagi :)
Seriously, I miss you so much and I love you too.. Hope our relationship ever lasting :*