Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Miss Them Badly :(
Assalamualaikum :)
Day by day had be gone and changed.. I seem doesn't realize that time goes very fast.. And because of that I feel that I really miss somethings that make me happy recently.. But it not enough right to miss someone in a short time.. then it has happen to me :/
K now, Ahad lepas (8/6/2014) the last day aku catering before masuk Politeknik balik.. Hmm aku taktau laa kenapa dengan aku lepas semua orang balik.. Aku tetiba rasa kehilangan and sunyi.. Tetiba terasa rindu yang amat dekat abang2 yang katering dengan aku.. Terutama Abang Sol, Abang Khalish and Abang Zul.. Perasaan rindu tuh terlalu kuat dan datang secara tiba-tiba.. Before nieyy aku ade gak katering dengan dyeorang tapi takde laa rasa pape.. Just kali nieyy aku rasa rindu sangat dengan gelak tawa, usik mengusik and gurau senda dyeorang semua.. Sampaikan hari-hari aku rasa nak sebut nama dyeorang.. Kalau sehari tak sebut rasa macam tak lengkap pulak.. Hesyyy, kenapa laa aku tetiba jadi macam nieyy ??? Nak cakap dah kenal lama.. Takde laa pulak.. Aku rase kiteorang baru 4 kali jumpa dan kali kedua or ketiga jumpa baru aku ade bran nak cakap and berkenalan dengan dyeorang.. 

Btw, hope sangat cepat2 laa perasaan rindu dekat dyeorang nieyy berkurangan dan tak menyesakkan dada aku.. Kalau aku rasa rindu punn bukan laa perasaan rindu yang boleh buat dada aku sesak sampai aku rasa macam aku kena jugak carik and try untuk contact abang2 niey.. Hmm maybe perkenalan yang singkat nieyy terlalu bermakna buat aku kot.. Tuh yang aku boleh rasa perasaan macam nieyy.. Nak2 bila hajat aku nak ada abang dalam hidup aku tercapai.. Even dyeorang semua aku baru kenal tapi aku dah anggap dyeorang macam abang aku sendiri.. Walaupun abang Khalish tuh dah kahwin dan beza umur antara aku dengan Abang Zul and Abang Sol hanya setahun je.. Dyeorang semua layan aku dengan baik dan layan je kerenah aku yang macam budak2 & banyak main nieyy.. Aku suka sangat dapat kenal dengan abang macam dyeorang bertiga.. Apa-apa yang kitaorang nak cakap boleh je jadi point untuk borak panjang.. Siap gelak2 lagi.. 

Ya Allah, aku mohon pada-Mu agar kau kirimkanlah perasaan rindu aku pada abang2 niey semua supaya mereka rasa apa yang aku rasa.. Dan Engkau kurangkanlah kesakitan aku merindui mereka ini Ya Allah.. Hanya Engkau yang Maha Pemurah dan Maha Mengasihani.. Dan hanya Engkau yang Maha Mengetahui apa yang terlintas di fikiran ku serta hatiku ini.. Aminn, Ya Rabbal Alamin :)
Semoga kita berjumpa lagi abang2 semua :)