Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



My Happiness :)
Assalamualaikum :)
Dah lama tak masuk cerita >,<
Lepas raya ni selalu busy je.. Dengan assignment yang berlambak pastu dengan mood raya yang tak habis lagi.. Hmm sabar jelaa..
Act malam nii tak boleh nak tido.. Mata rasa segar je malam ni.. Maybe sebab petang tadi banyak tido kot.. Hehe xP
Can you see the smiley face ? Haha, they all the people or person that very important in my life.. Aku tak boleh hidup tanpa kehadiran mereka semua ni.. Opss ! Dah bercampur dah.. Kejap speaking kejap cakap melayu.. Haih, hentam jelaa.. Haha :P
Haaaa, ni pulak bila monopod dah ada dekat tangan.. Hmm macam memek muka haa ditunjukkan.. Ni baru antara aku dengan adik2 aku.. Belum lagi dengan roommates tersayang.. Tah ape rupa laa kalau kiteorang ni berselfiee xD

Btw, nanti aku upload ehh pict aku dengan roommates aku selfiee :) Pape punn dalam hidup aku dyeorang ni laa kekuatan aku, pembakar semangat aku, sentiasa bersama aku time aku susah senang dan mereka laa segala galanya.. They are my happiness.. Without them I'm not be here :) I can't stand alone without their help.. Kbyeee