Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Where's "Uyen" Come From :)
Assalamualaikum :)
Do re mi fa so la ti dooooo.. ngeh ngeh -_-"
Ratu, Zafeer, Zaim :)
Kazen yang paling manja dengan aku.. And starting from Ratu, terkeluar laa nama panggilan aku "Uyen"
Yelaa family sebelah ayah dy punn ade jugak yang nama dy nurin.. So, taknak bagi keliru, nama aku dari nurin terus tukar jadi uyen.. Tah macam mana ratu ni dapat idea nak panggil aku dengan nama tu punn aku taktau.. Lekat sampai sekarang nama tu dekat aku..

At first, just ratu sorang je yang panggil "Kak Uyen" dekat aku.. Then, induk pun ikut bila anak dy dah panggil aku dengan nama tuh.. Lepas tuh bila aku masuk Giatmara, syaf n aii pulak yang panggil aku "uyen".. Then ade laa dua tiga orang lagi budak ikut syaf n aii ni panggil aku uyen..
Lastly, bila masuk poli punn ade jugak yang panggil aku uyen.. Tu punn maybe dyeorang tengok ID wechat ke ape yang aku letak nama uyen..

So, everything start from Ratu, budak mata sepet macam cina :)
Now, melekat sudah nama Uyen tu sebagai nama manja konon nyaa.. Puihhh xP