Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Hokiiii :)
Assalamualaikum :)
Selamat pagi sunshinee.. Haha
Kepelikan ape pulak laa aku ni nak meng-update blog pepagi ni.. Hmm ni semua sebab aku dah terbangun awal laa ni.. Pastu takde keje nak buat.. Nak tido balik memang sah laa susah kalau aku dah siap mandi semua.. Mata dah segar bugar ohhh.. Haha >,<
Nampak tajuk kat atas tuh ? Haaaa, sekarang kann aku dah start main hoki balik setelah sekian lama aku tak main and tak pegang kayu tuh.. Last main hoki yang aku ingat time form3 kalau tak silap..Itu pun aku saje berhenti main disebabkan bergaduh dengan sorang budak ni.. Hmm sayang giler kot nak berhenti time tuh.. Tapi nak wat cane, aku dah malas nak mengadap muka budak tuh lelame.. Nanti asyik nak main perli2 then tarik2 muka.. Huh :3

Now, bila aku nak start main balik aku rasa kekok je nak hit bola tuh.. Haha -_-"
Rasa kena practice balik je cara nak hit bola tuh xP
Tapi kann hoki ni aku main just untuk suka2 je.. Mengisi masa lapang and release tension.. Yelaa masa sem1 and sem2 dulu kemain lagi relax and cool je.. Tiap2 hari mesti ade masa yang terluang.. Tapi bila dah masuk sem3, hamek kau.. Busy giler.. Kalau boleh dari pagi sampai malam nak ade kelas, pastu dengan assignment, presentation, test, quiz then roleplay lagi.. Alahai, rasa nak mampuih belajar sekarang.. Tapi kalau aku nak merungut sangat sekarang tak guna jugak sebab ni jugak jalan yang aku pilih dulu.. Takde sape pun paksa aku amek kos ni dulu.. So nak taknak aku kena laa hadap perjalanan hidup aku dekat polinilai ni sampai laa aku grade.. After that baru fikir whether nak teruskan dalam bidang biotek ni ke tak..

Okayy, balik pada tajuk.. Hmm now aku dah turun main hoki 3 hari berturut turut.. Starting from selasa if I'm not mistaken sampai laa hari khamis.. First day main memang aku rasa kekok.. Yelaa dah laa tak kenal budak2 lain yang main hoki tuh then bole pulak laa nak buat game between lelaki and perempuan.. Memang tak lerr aku nak join kalau camtu.. Then second day is the best sebab ramai budak perempuan yang turun pastu dyeorang buat mini game.. Time ni seronok giler main sebab budak laki takde.. Tapi time main tuh ade sorang budak terketuk tangan aku dengan kayu hoki.. Seb baik tak kuat, kalau tak dah meraung aku dekat situ.. Haha, semalam kali ketiga aku pegi main hoki lagi.. Kali ni dyeorang suruh jugak aku join budak laki tu main.. Huh, tak sukanyaa.. Pastu semalam kaki aku kena bola laju.. Then time aku tengok budak rugby main kepala aku sipi2 je bola lalu.. Seb baik bola tu tak kena kepala aku dengan kuat.. Kot tidak memang aku buat kecoh laa sebab kepala aku luka ke ape -_-"

Btw, now kalau ade time aku main lerr hoki tuh.. Kalau tak jangan harap aku nak main.. Dah laa penat aku nak menaip panjang2.. Kejap lagi ade kelas kul 8.30 .. So aku chaw dari blog ni.. Kbyeee :*