Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Final Exam Around The Corner :')
Assalamualaikum :)
Hey, welcome back yawww ! Haha
What the pffft -_-

Okay, now nak cakap yang final exam is around the corner -_- Grr 2 weeks more to study about 24 topics.. Err cukup ke masa yang ade tu ?? Kalau tak tolak waktu makan, waktu onine, waktu otp, waktu tido and waktu2 yang selain untuk belajar.. Hmm sempat ke nak study semuanya ?? Dah laa jadual final exam agak menyeronokkan kalau tengok.. Hmm
27/10/2014 - Cell and Molecular Biology
28/10/2014 - Genetics
29/10/2014 - Biochemistry 2
31/10/2014 - Microbiology
Langsung taknak bagi gaps untuk belajar haa.. Haih, sabar jelaa aku.. Tapi takpe laa, diploma tinggal 3 sem je lagi.. Sem3 ni nak habis dah.. Sem depan pulak dah kena pergi praktikal.. So, tinggal 2 sem je lagi aku kena hadap exam.. Hmm cepat2 laa habis sem3 ni.. Aku seriously penat nak mengadap nota2 tuh semua,.
Kbyeee !