Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Freedom ^^
Assalamualaikum :)
Wahhhhhhh~ Riang je nampak budak lelaki kelas aku bergambar lepas jawab "Last Paper" pagi tadi.. Siap melompat lompat bagai haa budak2 nieyy.. Haha >,<
But after this, I'm gonna miss you all.. Yelaa kann, satu sem tak jumpa sebab pergi LI.. Kalau jumpa punn tunggu sem5 nanti :) Time tuh baru laa boleh nak lepak2, borak2 and bahan membahan sesama sendiri -_-"
Haaaa ! Yang ni pulak picture terakhir aku dengan roommate aku.. Hmm kami menghabiskan hari2 terakhir kami dengan berselfieee.. Sebab lepas ni belum tentu lagi dapat jadi roommate satu bilik lagi.. Kalau dah habis LI punn belum tentu lagi dapat kamsis and dapat stay sama2.. Hmm maybe nanti ade yang jadi outsider :/

However, korang laa roommate terbaik yang aku pernah ada.. Dan dengan korang laa tempat aku share semua benda yang buat aku rasa aku perlu luahkan.. Thanks sebab jadi kawan yang baik untuk aku walaupun aku tau kadang2 korang rasa aku ni annoying sangat dan korang menyampah giler dengan perangai aku..

Last but not least, aku harap masa kita LI nanti jangan mudah terpengaruh dengan orang sekeliling.. Jaga diri, jaga hati, jaga maruah dan jaga mata.. Gudluck romie.. I gonna miss you.. Byebyeeee :*